All-round massage

Mijn allroundmassage is een massage waarbij ik uit verschillende opleidingen wat bij elkaar heb gevoegd. Zo begin ik met drukpunten op de meridiaanlijnen op de rug, bil en de benen. Waarom de drukpunten? Zie je lijf als een sluizencomplex, een blokkade is een sluis die dicht staat. Doordat je er druk op zet gaat de sluis weer open, de blokkade verminderd of verdwijnt. Daarna masseer ik met olie de rug en benen lekker los, waarna ik ook de benen uit rek. Hierdoor ontstaat er een gevoel van ontspanning. Vind je het fijn om ook je gezicht mee te nemen in het geheel. Dan draai je je om en loop ik daar de gezichtsdrukpunten na. Om het geheel af te maken rekken we de armen ook, om vanuit hier ook het ontspanningsgevoel in de rug te geven.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage met olie. Door de spieren en de huid een zachte massage te geven verbeterd de bloedsomloop, verminderd de stress en spanningen en gaat je energie weer stromen.

Stoelmassage

Een stoelmasssage is een drukpunten massage op een speciale stoel waarbij het bovenlichaam behandeld wordt. Dit gebeurd door de kleding heen. Eventueel is het ook mogelijk om deze massage van het bovenlichaam op de stoel, ook met olie te ervaren.

Acces Bars

Wat is de Bars?

Dat zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Access Bars is een behandeling die ontwikkeld is in Amerika en heeft al vele mensen geholpen weer terug in zichzelf te komen.

Wat doet de Bars?

Door de drukpunten aan te raken, wordt er als het ware een reset knop geactiveerd in je energieveld, meridianen en energiebanen. Hierdoor komt er ruimte voor plezier, rust, jezelf voelen en jezelf te zijn.

Acces bars zorgt voor:
 • Rust in je hoofd
 • Betere nachtrust
 • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
 • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie
 • Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Het loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen
 • hoofd

  Hoe ziet een Bars sessie eruit?

  De Bars sessie vind meestal liggend plaats om optimaal te kunnen ontspannen en te ontvangen. Door met de vingertoppen zachtjes de 32 punten aan te raken door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur. Door aanraking van de Bars sessie wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd. Dit is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces.

  Hoe voel je je na een Bars sessie?

  Je voelt je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen.

  Hoe vaak dien je een Bars sessie te doen?

  Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen.

  hoofd